Ekrem Karakaya'nın Öldürülmesi Sonrası Doktorlar Grubunda Öyle Bir Mesaj Vardı ki!

Konya Şehir Hastanesinde, silahlı saldırı sonrası öldürülen Uzman Doktor Ekrem Karakaya'nın ölümü Tüm Türkiye'yi sarstı. Şehir Hastanesinde silahlı saldırı sonrası öldürülen doktorun arkadaşları yasa boğuldu.

Doktorlardan Güvenlik Zafiyeti Vurgusu

Sosyal medyada bir çok kişinin tepki verdiği olayın, Doktorları derinden etkilediği gözlemlendi. Bir doktor grubunda yazılan mesajlar İnsaların sağlığı için canını dişine takarak mücadele veren doktorların aslında nasıl bir sıkıntı içinde görev yaptıklarını gözler önüne sermiş oldu.

Ekrem Karakaya'nın ardından Atılan Mesajlar Yürek Burktu

Konya'da görevi başındayken bir şahıs tarafından silahla vurularak öldürülen Uzman doktorun öldürülmesi sonrası, bir arkadaşının doktorların Whatsapp gruplarında yazdığı yazı yürekleri burktu.

Doktorlardan Güvenlik İsyanı

Neler Yaşanmıştı?

Konya Şehir Hastanesi'nde bir kişi, saat 14.30 sıralarında Kardiyoloji Uzmanı Doktor Ekrem Karakaya'nın tabancayla başına ateş açtı.

Alınan bilgiye göre, Konya Şehir Hastanesi'nde bir poliklinikte tedavi gören hasta M.A. ile doktor Ekrem Karakaya arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Doktoru silahla vuran M.A, aynı silahla intihar girişiminde bulundu. Durumu ağır olan Karakaya ile M.A. ameliyata alındı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu