Ekmeğe Zam Geldi mi? Ekmek Kaç TL oldu?

Ekmeğe Zam Geldi mi? Ekmek Kaç TL oldu?... Son zamanların en çok konuşulan konusu hiç şüphesiz zamlar oldu. Bir yandan bazı ürünlerde fahiş fiyat artışları devam ederken bir yandan da her gün zam geleceği konuşulan ürünler gündem olmaya devam ediyor. Vatandaşın gündeminde en çok benzin zamları yer alırken şimdi de ekmek zamları gündeme geldi. Bazı illerde ekmeğe zam uygulanırken bu zamların Türkiye genelinde olması da bekleniyor.

EKMEK 5 LİRA OLDU!

Rize Fırıncılar Odası Başkanı Refik Kumbasar, artan maliyetler nedeniyle ülke genelinde olduğu gibi Rize’de de ekmeğe zam uygulanacağını açıkladı. Buna göre, 210 gram ekmek 3 liradan satılan Rize’de 20 Haziran Pazartesi gününden itibaren ekmek zamlı fiyattan satılacak. Rize merkez ve batı ilçelerinde 200 gram ekmek 4 liradan, Çayeli’nden itibaren doğu ilçelerinde 250 gram ekmek 5 liradan satışa sunulacak.

NİĞDE'DE FİYAT ARTTI GRAMAJ AZALDI!

Niğde Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği komisyonunda ekmeğin gramajı düşürüldü, fiyatına da zam yapıldı. Daha önce 220 gramı 2,5 liradan satılan somun ekmeğin gramajı 200 grama düşürüldü, fiyatı 3,5 lira oldu. 220 gramı 2,5 liradan satılan pidenin fiyatı 3,5 liraya çıkarken 200 grama düşürüldü.

FIRINLAR KAPANIYOR!

Niğde Kasaplar ve Fırıncılar Odası Başkanı Murat Yenel, daha önce yaptığı açıklamada şunları söylemişti: “Niğde'de 5 fırın kapandı. Daha da kapanabilir, çünkü kâr marjı düştü, zarar da ediyor fırıncı. Ekmeğin olması gereken fiyat 4 lira. Una, mayaya, oduna, akaryakıta zam gelmemiş olsaydı zam talebinde bulunmazdık.”

Ekmeğe Zam Geldi mi? Ekmek Kaç TL oldu?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı

Başa dön tuşu