E-devlet'i Kaç Kişi Kullanıyor? İşte Kayıtlı Kullanıcı Sayısı

E-devlet'i Kaç Kişi Kullanıyor? İşte Kayıtlı Kullanıcı Sayısı... Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, e-devlet kullanıcı sayısını açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç da konuya dair önemli açıklamalarda bulundu.

Koç, yapılan analize göre alınan verileri ve e-devletin hayatımızdaki yerini şu şekilde ifade etti;

"Salgın dönemiyle e-Devlet Kapısı'nın önemi de arttı. E-Devlet Kapısı, sadece salgın gibi olağanüstü zamanlarda işleri kolaylaştırmakla kalmadı, aynı zamanda vatandaşlarımızın zamandan da tasarruf etmelerini sağladı. E-Devlet Kapısı sağladığı kolaylıklar ve tasarruflar sayesinde Dijital Türkiye yolunda atılan en büyük adım olduğunu her geçen gün ispatlamaya devam ediyor. Bugün itibarıyla kullanıcı sayısı 60 milyonu geçen e-Devlet Kapısı çok daha güçlü bir şekilde yoluna devam ediyor.

Araçlarım, Çalışma Hayatım, İkametgahım gibi bütünleşik hizmetlerle vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırıyoruz. Bütünleşik hizmetlerimiz vatandaşlarımız tarafından yoğun bir şekilde kullanılıyor. 2020 yılında açılan Araçlarım bütünleşik hizmeti bugüne kadar 310 milyondan fazla kullanıldı.

Vatandaşların %95’i memnun

Günden güne vatandaşların hayatını kolaylaştırma yönünde çalışmalar yapılan e-devlette son zamanlarda getirilen yeni güncelleme ile nöbetçi eczane bulma özelliği de eklenmiş ve bu özellik vatandaşlar tarafından oldukça sevilmiş ve ilgi görmüştü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu