Duy Beni 20.Bölüm Yeni Bölüm Fragman!

Duy Beni 20.Bölüm Yeni Bölüm Fragman!...Star Tv'de yayınlanan Duy Beni dizisi yepyeni bölümleriyle izleyicilerle buluşuyor. Duy Beni dizisi güçlü oyuncu kadrosu ve konusuyla izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. İzleyicilerin severek ve ilgiyle izlediği Duy Beni dizisi her hafta perşembe saat 20.00'de Star Tv'de...

Duy Beni 20.Bölüm Yeni Bölüm Fragman yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda yer alacaktır..

Ekim, orta sınıf bir mahallede yaşayan lise öğrencisi genç bir kızdır. Bir sabah okula giderken yaşadığı trajik bir olayla hayatı temelinden sarsılır. Ekim’in gözü önünde en yakın arkadaşı Leyla’ya bir araba çarpıp kaçar. Ona çarpan araba, mahallenin yakınındaki zengin çocukların gittiği özel bir okulun içine saklanarak sırra kadem basar.

Aziz Kendisiyle Yüzleşiyor!

Bu suçlama ispatlanamaz ve okul yönetimi adının karıştığı bu tatsız kazanın etkilerini azaltmak, bir nebze de olsa faydalı olmak adına kazanın olduğu mahalleden üç gence burs verme kararı alır. Bursu kazananlar arasında Ekim de vardır. Ancak onun amacı çocukluk arkadaşı Leyla’ya bu kötülüğü yapanların izini bir şekilde bulmaktır. O, Leyla’ya çarpıp kaçanın bu okuldan bir öğrenci olduğuna adı gibi emindir.

Duy Beni 20.Bölüm Yeni Bölüm Fragman!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu