Dr. Yerebakan ile Hayatın Ritmi 271.Bölüm 7 Aralık Salı İzle!

Dr. Yerebakan ile Hayatın Ritmi 271.Bölüm 7 Aralık Salı İzle!...Hayatın Ritmi’nde uzman konuklar sağlığınızla ilgili önemli noktaların altını çizerek, örnek ve görsellerle anlatıyor. Kendi sağlığınız konusunda söz hakkına sahip olmanız için ellerinden geleni yapıyor. Dr.Yerebakan İle Hayatın Ritmi 3.Sezonuyla Hayatınıza biraz sağlık, sağlığa biraz keyif katacak yeni bir sağlık programı “Hayatın Ritmi”, Doç. Dr. Halit Yerebakan'ın sunumuyla TRT1'kanalında hafta içi her gün 09:00'da sizlerle.

Dr. Yerebakan ile Hayatın Ritmi 271.Bölüm 7 Aralık Salı İzlemek İçin Tıklayınız...

Covid-19 pandemisinde vaka sayılarında son durum ne? Hangi aşının bazı ülkelerde kullanımı durduruldu? Yerli aşılar mutasyona uğrayan virüs üzerinde etkili olacak mı? Tıbbi ve klinik farmakoloji uzmanı Profesör Doktor Ali Yağız Üresin Covid-19 tedavisinde kullanılan ilaçlarla ilgili son durumu anlatıyor. Aşılamalar sonrasında hayat nasıl değişecek?

Hayatın Ritmi 270. Bölüm Tarih Boyunca Şifacılık

Anne karnında Covid-19 nedeniyle meydana gelen bebek ölümleri ne anlama geliyor? Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı profesör doktor gazi yıldırım hamileler ve Covid-19 ile ilgili önemli açıklamalar yapıyor. Amerika’dan “tam aşılı olanların kapalı ortamda maske takmalarına gerek yok” açıklaması geldi.

Dr. Yerebakan ile Hayatın Ritmi 271.Bölüm 7 Aralık Salı İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu