Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler 1 Şubat Pazartesi İzle!

Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler 1 Şubat Pazartesi İzle!....Show TV'nin en yeni sabah programı Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler yeni bölümü ile sizlerle buluşuyor. Birbirinden önemli konukların yer aldığı programda sağlıklı yaşam için gerekli bilgiler veriliyor.

Günün şifalısı: Yer elması

Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler 1 Şubat Pazartesi İzlemek İçin Tıklayınız...

Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler 43. Bölümünde; Dr. Ender Saraç günün şifalısı olarak yer elmasını ve faydalarını anlattı. Faydaları; Böbrek sağlığına faydalıdır. Solunum yolu rahatsızlıklarında faydalıdır. Öksürüğü kesmeye yardımcı olur. Sağ sağlığından faydalıdır. Şeker hastaları için faydalıdır. Kan şekerini düzenlemeye yardımcı olur.

Kullandığınız maske sağlığınızı koruyor mu?

Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler 44. Bölümünde; Tüm dünyayı etkisi alan pandemide en büyük silahımız olan maskeler sağlımızı koruyor mu sorusunu Prof. Dr. Orhan Tarçın örneklerle anlattı.

Mide ülseri ve reflüye iyi gelen karışım!

Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler 44. Bölümünde; Dr. Ender Saraç mide ve bağırsak sorunu yaşayanlar için mide ülseri ve reflüye iyi gelen karışım tarifi verdi. Malzemeler; Damla sakızı Zeytinyağında kudret narı Anason Havlıcan

Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler 1 Şubat Pazartesi İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu