Dokuz Oğuz Dizisi 2.Bölüm Fragmanı İzle!

Dokuz Oğuz Dizisi 2.Bölüm Fragmanı İzle!... Fox TV'nin yeni dizisi Dokuz Oğuz ilk bölümü ile 28 Ocak Cumartesi akşamında izleyici ile buluştu. Tanıtımları ile çok konuşulan ve merakla beklenen Dokuz Oğuz dizisi ilk bölümü ile de çok sevildi. Peki dizinin gelecek hafta yayınlanacak 2.bölümünde neler olacak?

Dokuz Oğuz Dizisi 2.Bölüm Fragmanı Yayınlanır Yayınlanmaz Sayfamızda Olacaktır.

“Dokuz Oğuz”, Türk’ün olduğu her yerde, Türk için savaşacak “Oğuz Timi”nin hikayesini anlatıyor. Albay Tomris Toprak; “Türk Dünyası Acil Müdale Timi“ni kurmak için titizlikle çalışmalarını sürdürmüş ve en seçkin askerlerden oluşan Oğuz Timi’ni kurmuştur. Türk Silahlı Kuvvetlerinin göz bebeği olan bu birlik, dünyanın her noktasında kıyıma, zulme uğrayan Türkler için mücadele edecektir.

Tim komutanı Türk Silahlı Kuvvetlerinin en yetenekli ve en cesur subaylarından biri olan Yüzbaşı Batur Karanlık ve onun isteğiyle “Oğuz Timi”ne kabul edilen Sözleşmeli Erler; Okan Demirkır ve Yaşar Kayatürk, Teğmen Yiğit Toygar, Astsubaylar; Ercan Korkut, Umay Çolpan, Timur Gökay ve Boran Delideniz yemin ederek göreve başlarlar. Oğuz Timi’nin göreve başlamasıyla artık dünyada hiçbir Türk kimsesiz değildir…

Dokuz Oğuz Dizisi 2.Bölüm Fragmanı İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu