Didem Arslan Yılmazla Vazgeçme 146. Bölüm 10 Mart İzle!

Didem Arslan Yılmazla Vazgeçme 146. Bölüm 10 Mart İzle!... Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Son Bölüm 10 Mart Çarşamba İzle!...Bugüne kadar konuşulmayanları konuşan Didem Arslan Yılmaz, haberciliğinin verdiği tecrübe ile yaşananlara farklı pencerelerden bakacak; gerçeklerin peşinden koşacak, sesini duyuramayanların sesi olacak ve artık Türkiye'de hiçbir olay gizli kalmayacak. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme hafta içi her gün saat 15.15'te canlı yayınla Show TV'de!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 145.Bölüm | 9 Mart 2021

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Son Bölüm 10 Mart Çarşamba İzlemek İçin Tıklayınız...

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin 140. Bölümünde; 16 yaşında babasını otobüste uyuttuktan sonra kaçan Zeynep Çorum'da Vazgeçme muhabirleri tarafından bulunmuştu. Zeynep'in Didem Arslan Yılmaz'a yaptığı itiraflardan sonra kendisini kandırıp kullandığını iddia ettiği Elif canlı yayına bağlandı. Elif hakkındaki tüm iddiaları reddetti.

Dilara Emrah'ın yanına geri döndü! | Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin 140. Bölümünde; Zeynep'i kandırıp kullandığı iddia edilen Elif hakkında şok bir gelişme yaşandı. Canlı yayına telefonla bağlanan Malatya'dan Özgür Bey, Elif'i tanıdığını ve şehrindeki çoğu kişinin de onu tanıdığı söyledi. Elif'in Zeynep gibi başka kızları da kullandığını iddia etti.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Son Bölüm 10 Mart Çarşamba İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu