Destan Dizisi Neden Final Yaptı? Yeni Sezonda Sadece Final Bölümü Yayınlandı!

Destan Dizisi Neden Final Yaptı? Yeni Sezonda Sadece Final Bölümü Yayınlandı!.... ATV'nin sevilerek izlenen dizisi Destan 28.bölümü ile sezon finali yapmıştı. Dizinin yeni sezonda sadece bir bölümü yayınlandı. 15 Haziran'da 27.bölümü ile ekranlara gelen Destan dizisinin yeni sezona başlaması bekleniyordu. Ancak Destan dizisi şaşırtan bir kararla ekranlara geldi. Dizi 28.bölümü ile ekranlara veda etti.

15 Eylül Perşembe günü 28.bölümü ile ekranlara gelen Destan dizisi son kez yeni bölümü ile izleyicinin karşısına geçiyor. Bu bölümü ile final yapan Destan'ın neden final yaptığı merak konusu olmuştu.

YAPIMCI AÇIKLADI!

Geçtiğimiz sezonun iddialı yapımlarından Destan dizisi 2. sezon beklenirken, yapımcısından üzen haber geldi. Destan dizisinin 2. sezonu için yazılan senaryolarının istediği gibi çıkmadığını, bu nedenle projeyi tadında bırakmak için final kararı aldığını ilan eden yapımcı Mehmet Bozdağ, Destan dizisinin sadece final bölümünün çekileceğini belirtti.

SEZON FİNALİNDE NELER OLMUŞTU?

Esrigün Kam tarafından bellerine kuşak bağlanarak birbirine müjdelenen Akkız ve Batuga, saraydaki çepir illeti yüzünden bu mutlu haberi bir süre gizlemişlerdi. Alpagu Han ve Teginlerin iyileşmesinin ardından ise Ulu Kam Arçuray, bu haberi Gök Saray’a duyurarak müjdeyi aşikar etmişti. Müjde, Alpagu Han ve saray tarafından heyecanla karşılanmıştı. Ancak aşıklar, Türk toprakları İtbarakların işgali altındayken düğün toyu kuramayacaklarını söylemişti. Destansı aşkın iki kahramanı olan Akkız ve Batuga için İtbaraklara karşı kazanılan zaferin ardından düğün toyu kurulur. Ateş çemberinde aşklarını yaşayan Akkız ve Batuga’yı düğün toyundan sonra neler beklemektedir?

Gök Orda yakınlarında Türkler ile İtbaraklar’ın karşı karşıya gelmesinin ardından çıkan büyük savaşta, Türkler büyük bir zafer elde etmişti. Çatışma sırasında neftlerin sahte olduğunu fark eden Obar ve İtbaraklar hezimete uğrayıp çekilmek zorunda kalmışlardır. Henüz zaferin coşkusunu tam anlamıyla yaşayamadan Gök Hanlığı, İtbarakların akın akın Batı Gök Topraklarına geldiğinin haberini almışlardı. Türk Ordusu ile İtbarakların binlerce yıllık süre gelen savaşında son gülen kim olacak? Ya hep, ya hiç mücadelesinin sonunda Gök Hanlılar Batı Gök’ü kurtarabilecekler mi? İtbarakları tarihten silebilecekler mi? Yoksa Gök Orda’yı da mı kaybedecekler?

Destan Dizisi Neden Final Yaptı? Yeni Sezonda Sadece Final Bölümü Yayınlandı!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu