Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 27 Ocak Çarşamba Son Bölüm İzle!

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 27 Ocak Çarşamba Son Bölüm İzle!...Sabahları izlemekten vazgeçemeyeceğiniz eğlenceli bir program Demet ve Alişan hafta içi her gün saat 09.45’ten itibaren Star TV’de ekranlara geliyor. Demet Akalın ve Alişan’ın harika sunumu ile birbirinden önemli konukların yer aldığı programda birbirinden önemli konular ele alınıyor.

Sercan Yıldırım Futbola Geri Dönecek mi?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 27 Ocak Çarşamba Son Bölüm İzlemek İçin Tıklayınız...

Sabahları enerjik ve kıpır kıpır uyanmak, müziğe doymak, hem gülmek, hem eğlenmek, hem de bilgilenmek için Demet ve Alişan’la güne başlamaya hazır mısınız?  Yapımcılığını Global Medya’nın üstlendiği Demet Akalın ve Alişan’la çok özel bir program. Hem gülmek, hem eğlenmek, hem de bilgilenmek için herkes ekran başına. Müzik, ünlü konuklar, magazin gündemini belirleyen başlıklar sadece bu programda!

Büyük İstanbul Depremi Ne Zaman Olacak?

Mutfağımızda pratik lezzetler, ekonemik menüler, hayatı kolaylaştıracak püf noktalar bu programda... Sevilen ünlüler, ve bilinmeyenli özel itiraflarıyla Demet ve Alişan'ın konuğu oluyor.

Bütün İsteğim Oğlumu Evlendirmek

Demet ve Alişan, uzman konuklarıyla magazini de belirliyor. Renkli hayatlar, hiçbir yerde duymadığınız dedikodular masaya yatırılıyor! Demet ve Alişan ile Sabah Sabah hafta içi her gün canlı yayınla #Star'da...

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 27 Ocak Çarşamba Son Bölüm İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu