Celine Dion Kimdir? Celine Dion'un Hastalığı Ne?

Celine Dion Kimdir? Celine Dion'un Hastalığı Ne?... Yıllar boyunca, güçlü sesiyle hayat verdiği şarkılarla hem hafızalara hem de gönüllere yerleşen ünlü şarkıcıdan korkunç bir haber geldi. 54 yaşındaki şarkıcı, sadece milyonda bir kişide görülen ve tedavisi olmayan nadir bir nörolojik hastalığa yakalandığını, gözyaşları içinde duyurdu.

KONUŞAMAZ DURUMA GELİYOR!

Onun yakalandığı hastalık bugüne kadar bilinen hastalıklardan çok farklı. Bir yazar için harfleri unutmak ya da bir dansçı için hareket yeteneğini kaybetmek ne anlama geliyorsa bu hastalık da ünlü şarkıcı için aynı anlama geliyor. Çok nadir görülen hastalığın bir etkisi olarak kişi, kimi zaman yürüyemez hatta konuşamaz duruma bile gelebiliyor.

Bu talihsiz durumdaki şarkıcı, birkaç kuşağın hafızasında, yüreğinden yükselen sesiyle hayat verdiği şarkılarıyla tanınan Celine Dion. Üç çocuk annesi Dion, Instagram sayfasında yaptığı paylaşımda, milyonda bir kişide görülen ve tedavisi bulunmayan Stiff Person Sendromu ya da Katı Kişi Sendromu olarak bilinen bir hastalığa yakalandığını duyurdu. Dion, gözyaşları içinde durumunu anlattığı paylaşımında bu sağlık sorunu nedeniyle Avrupa turnesini iptal etmek zorunda kaldığını belirtti.Dion "Herkese merhaba... Size ulaşmak bu kadar uzun sürdüğü için üzgünüm. Hepinizi çok özledim ve sizinle şahsi bir sohbet yapmak için sabırsızlanıyorum. Bildiğiniz gibi ben her zaman açık bir kitap gibi oldum ve herhangi bir şeyi hazır hissetmeden söylemek de istemedim" diyerek başladı takipçileriyle dertleşmeye.

Celine Dion Kimdir? Celine Dion'un Hastalığı Ne?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı

Başa dön tuşu