Canım Annem 237.Bölüm 25 Ocak Çarşamba Yeni Bölüm Fragman!

Canım Annem 237.Bölüm 25 Ocak Çarşamba Yeni Bölüm Fragman!...Tv8'de yayınlanan Canım Annem dizisi izleyicilerle buluşuyor. Herkesin ilgiyle ve severek izlediği Canım Annem dizisi izleyicileri hafta içi her gün ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Canım Annem dizisi hafta içi her gün yeni bölümleriyle saat 13.00'de Tv8'de...

Canım Annem 237.Bölüm Yeni Bölüm Fragman yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda yer alacaktır...

Zeynep, melek yüzlü masum bir çocuktur. Narin bir kalbi vardır Zeynep’in. Doğuştan olan kalp rahatsızlığı yüzünden diğer çocuklar gibi koşup oynayamaz. Bu yüzden onu seven herkes, üzerine titrer, hasta kalbi üzülsün heyecanlansın istemez. Zeynep, annesi Cemre’ye ve babası Murat’a çok düşkündür. Fakat bir gün o ailenin mutluluğuna nazar değer…

“TEST SONUÇLARI NASIL?”

Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 13.00'de TV8’de!

Canım Annem 237.Bölüm 25 Ocak Çarşamba Yeni Bölüm Fragman!

4 Yorum

  1. Cool. I spent a long time looking for relevant content and found that your article gave me new ideas, which is very helpful for my research. I think my thesis can be completed more smoothly. Thank you.

  2. Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

  3. I am sorting out relevant information about gate io recently, and I saw your article, and your creative ideas are of great help to me. However, I have doubts about some creative issues, can you answer them for me? I will continue to pay attention to your reply. Thanks.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu