Canım Annem 190.Bölüm 21 Kasım Pazartesi Yeni Bölüm İzle!

Canım Annem 190.Bölüm 21 Kasım Pazartesi Yeni Bölüm İzle!...Tv8'de yayınlanan Canım Annem dizisi izleyicilerle buluşuyor. Herkesin ilgiyle ve severek izlediği Canım Annem dizisi izleyicileri hafta içi her gün ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Canım Annem dizisi hafta içi her gün yeni bölümleriyle saat 12.45'te Tv8'de...

Canım Annem 190.Bölüm 21 Kasım Pazartesi Yeni Bölüm İzlemek İçin Tıklayınız...

Murat Melek’in Nazlı aleyhine oluşturduğu yalan deliller nedeniyle allak bullaktır. Nazlı’ya inanmayı çok istese de şüphelerine engel olamaz. Diğer yandan Melek Nazlı’nın da aklını karıştırmayı başarır ve Nazlı çalışmak ister artık. Evde bir dikiş atölyesi kuracaktır. Bunun için araştırmalara, çalışmalara başlar. Murat’a ise en sonunda haber vermeyi ve O’na sürpriz yapmayı düşünmektedir. Ancak Nazlı’nın Murat’tan gizli şekilde yaptığı bu çalışmalar Murat’ın şüphesini daha çok çekmesine enden olur.

"MURAT'I SANA ASLA YAR ETMEYECEĞİM..."

Murat Nazlı’nın üzerinden gözünü ayıramaz. Nazlı ise her şeyden habersiz tüm sıcaklığı ve içtenliğiyle aşkını yaşamaya çalışmaktadır. Evlendikleri gece uyuyup kaldığı için Murat’ı kırdığını zanneder ve onun mesafesini buna yorar. İkinci gece bunu telafi etmek için hazırdır. Murat’ı odada çok güzel bir şekilde karşılar. Ancak Murat aklındaki şüphe nedeniyle Nazlı’ya yaklaşamaz. Nazlı büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Ela, Furkan’la Figen’e dair şüphelerinden kurtulamamaktadır.

Canım Annem 190.Bölüm 21 Kasım Pazartesi Yeni Bölüm İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu