Canım Annem 188.Bölüm 17 Kasım Perşembe Yeni Bölüm İzle!

Canım Annem 188.Bölüm 17 Kasım Perşembe Yeni Bölüm İzle!....Tv8'de yayınlanan Canım Annem dizisi izleyicilerle buluşuyor. Herkesin ilgiyle ve severek izlediği Canım Annem dizisi izleyicileri hafta içi her gün ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Canım Annem dizisi hafta içi her gün yeni bölümleriyle saat 12.45'te Tv8'de...

Murat Melek’in Nazlı aleyhine oluşturduğu yalan deliller nedeniyle allak bullaktır. Nazlı’ya inanmayı çok istese de şüphelerine engel olamaz. Diğer yandan Melek Nazlı’nın da aklını karıştırmayı başarır ve Nazlı çalışmak ister artık. Evde bir dikiş atölyesi kuracaktır. Bunun için araştırmalara, çalışmalara başlar. Murat’a ise en sonunda haber vermeyi ve O’na sürpriz yapmayı düşünmektedir. Ancak Nazlı’nın Murat’tan gizli şekilde yaptığı bu çalışmalar Murat’ın şüphesini daha çok çekmesine enden olur.

Murat Nazlı’nın üzerinden gözünü ayıramaz. Nazlı ise her şeyden habersiz tüm sıcaklığı ve içtenliğiyle aşkını yaşamaya çalışmaktadır. Evlendikleri gece uyuyup kaldığı için Murat’ı kırdığını zanneder ve onun mesafesini buna yorar. İkinci gece bunu telafi etmek için hazırdır. Murat’ı odada çok güzel bir şekilde karşılar. Ancak Murat aklındaki şüphe nedeniyle Nazlı’ya yaklaşamaz. Nazlı büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Ela, Furkan’la Figen’e dair şüphelerinden kurtulamamaktadır. Figen özellikle Furkan’a yakın tavırları Ela’nın canını daha da sıkar. Figen sürekli Furkan’ın çevresindedir. Bu durum Figen’in şüphelerini beslemektedir. Her defasında Furkan’a inanmayı seçer ancak Figen’in kaybettiğini söylediği küpeyi Furkan’ın arabasında bulunca bir kere daha şüpheleri baskın gelecektir.

Canım Annem 188.Bölüm 17 Kasım Perşembe Yeni Bölüm İzlemek İçin Tıklayınız...

Nazlı ve Murat ilk geceleri için odalarındalarken Melek kapıya gelir. Murat bu kadarına izin vermez ve O’nu konaktan kovar. Ancak Melek Murat’ı Nazlı’ya bırakmamaya kararlıdır. Nazlı’nın Cemre’nin ikiz kardeşi olduğunu bilerek konağa geldiğini ve Zeynep’i kaçırmayı planladığını söyler. Murat şok olur. Melek Murat’ı inandırmak için Asude’nin karşısına çıkartır O’nu. Asude orada Melek’i yalancı çıkartmaz. Ancak yalnız kaldıklarında artık Nazlı konusunda tek başına olduğunu ve kendisinin bu konuyla ilgilenmediğini söyler Melek.

"NAZLI'NIN BİR PLANI VAR!"

Melek ise tek başına da olsa Murat’la Nazlı’yı ayırmak için ne gerekirse yapacağını Asude’ye açık açık söyler. Murat Melek’e inanmakta zorluk çektiğinde Melek çoktan hazırladığı yalancı delilleri O’nun önüne koyar. Murat’ın, Nazlı’nın Zeynep’i kaçırma planıyla konağa geldiğini ve baştan beri herkesi kandırdığına inanamaması artık çok zordur. Nazlı ise ilk gecesinden tüm olanlardan habersiz tek başına geçirmiştir. Furkan, Levent ve Ela ofistelerken Furkan’a bir telefon gelir. Figen tardım ister O’ndan.

Canım Annem 188.Bölüm 17 Kasım Perşembe Yeni Bölüm İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu