Canım Annem 187.Bölüm 16 Kasım Çarşamba Yeni Bölüm İzle!

Canım Annem 187.Bölüm 16 Kasım Çarşamba Yeni Bölüm İzle!...Tv8'de yayınlanan Canım Annem dizisi izleyicilerle buluşuyor. Herkesin ilgiyle ve severek izlediği Canım Annem dizisi izleyicileri hafta içi her gün ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Canım Annem dizisi hafta içi her gün yeni bölümleriyle saat 12.45'te Tv8'de...

Canım Annem 187.Bölüm 16 Kasım Çarşamba Yeni Bölüm İzlemek İçin Tıklayınız...

Murat, Melek’in söylediklerine inanmasa da aklı karışmıştır. Melek, son ana kadar vazgeçirmeye çalışsa da nikah kıyılır. Nazlı, Murat’ın dalgınlığına anlam veremez. Asude, Melek’i tamamen silmek üzeredir. Ayşe, planının geri kalanını devreye sokması için Melek’i cesaretlendirir. Melek, işe Nazlı’ya uyku ilacı atılmış meyve suyu içirerek başlar. Yeni evli çift yatak odalarına çekilip baş başa kaldıklarında kapıları hızla çalar.

Canım Annem I 186. Bölüm Özeti | “EVET!”

Furkan, Ela’nın kendisinden neden kaçtığını anlamaya çalışsa da Ela emin olmadan onunla konuşmak istemez. Düğünde karşılaşan ikilinin aralarının açık olduğunu Sümbül ve Suzi de fark etmiştir. Levent yeni planıyla Figen’in fotoğrafları Ela’ya açıklamasını sağlamıştır. Böylece güvenini kazanmışlardır. Fakat araları tamamen düzelmişken Ela kendini yeni bir planın içinde bulacaktır. Figen’in ısrarlı aramalarına dayanamayan Furkan telefona cevap verir.

Canım Annem 187.Bölüm 16 Kasım Çarşamba Yeni Bölüm İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu