Canım Annem 186.Bölüm 14 Kasım Pazartesi Yeni Bölüm İzle!

Canım Annem 186.Bölüm 14 Kasım Pazartesi Yeni Bölüm İzle!...Tv8'de yayınlanan Canım Annem dizisi izleyicilerle buluşuyor. Herkesin ilgiyle ve severek izlediği Canım Annem dizisi izleyicileri hafta içi her gün ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Canım Annem dizisi hafta içi her gün yeni bölümleriyle saat 12.45'te Tv8'de...

Canım Annem 186.Bölüm 14 Kasım Pazartesi Yeni Bölüm İzlemek İçin Tıklayınız...

Halit, Rüstem’in burada olmasının mantıksız olduğunu ve yanıldığını düşünerek geri döner. Asude, geçmişiyle hesaplaşırken oğlunun mutlu gününde yanında olamamaktan muzdariptir. Nazlı, düğünle ilgili telaş içindedir. Murat ise onun bu hallerinden hoşlanmaktadır. İkili yeni bir hayata başlayacakları için fazlasıyla heyecanlıdır. Melek hazırlattığı sahte belge için Murat’ın imzasını taklit eder. Ayşe den yardım alarak Nazlı için sahte bir günlük yazar. Asude, elindeki gizli belgeyi kullanıp kullanmamakta kararsızdır. Melek ise onun bir olanı olup olmadığını öğrenmek için rol yapar.

"HERKES GERÇEK MELEK'İN KİM OLDUĞUNU GÖRECEK..."

Fakat bu defa Asude’den beklemediği bir tepki alır. Konuklar gelir, Zeynep annesinin yanına koşar. Murat ikiliyi odadan alıp nikah masasına oturmak için odaya yönelirken Melek karşısına çıkar. Birtakım gerçeklerden bahseder. Murat allak bulak olur. Ela, soluğu evde almıştır. Betül ile dertleşirler. Furkan’a böyle bir şeyi konduramazlar. Ela en çok Levent’in karşısında böyle bir duruma düştüğü için öfkelenmektedir. Bunun onun oyunlarından biri olabileceği şüphesi içini kemirmektedir.

Canım Annem 186.Bölüm 14 Kasım Pazartesi Yeni Bölüm İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu