Canım Annem 155.Bölüm 30 Eylül Cuma Yeni Bölüm İzle!

Canım Annem 155.Bölüm 30 Eylül Cuma Yeni Bölüm İzle!...Tv8'de yayınlanan Canım Annem dizisi izleyicilerle buluşuyor. Herkesin ilgiyle ve severek izlediği Canım Annem dizisi izleyicileri hafta içi her gün ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Canım Annem dizisi hafta içi her gün yeni bölümleriyle saat 12.45'te Tv8'de...

Murat, gerçekleri öğrenmek için Nazlı’yı sıkıştırırken Halit araya girer. Nazlı, Ömer ve Halit’i ikna edip uzaklaştırırken Murat’a eve dönmek için şart koşar. Kendisine neden diye sormayacağına dair söz aldıktan sonra konağa döner. Zeynep annesini çok özlemiştir fakat Melek ve Asude onun gelişinden memnun değildir. Murat, Yusuf’un da fikriyle Melek’in konağa gelmesini kısıtlamak için harekete geçer. Bu durum Melek’in gururunu kırarken Asude’yi fazlaca sinirlendirir.

Hatice ile Nazlı’nın konuşmalarını duyan Murat tüm gerçekleri öğrenir. Annesinin karşısına öfkeyle dikilir. Asude ve Murat birbirlerine kızgın halde karşı karşıya gelir. Furkan, Ela’nın tavırlarının haklılığını anlamıştır. Suzi sayesinde düşüncelerini de öğrenir. Yaptığı planla kızın gönlünü almak istemektedir. Ela ise bu aşkın geçici olduğunu ve ileride ikisinin de çok üzüleceğini düşünmektedir.

Bu yüzden Furkan’ı kendisinden uzak tutmaktadır. Furkan’ın jesti sayesinde parkta buluşan ikili arasında samimi anlar yaşanır. Furkan’ın hayatının zorluklarla geçtiğini öğrenen Ela sonunda yelkenleri suya indirir. Duygularına daha fazla engel olamaz.

Canım Annem 155.Bölüm 30 Eylül Cuma Yeni Bölüm İzlemek İçin Tıklayınız...

Asude, Murat’ı yine kandırmış Nazlı konusunda oyalamaktadır. Halit, Nazlı’nın tekrar konağa dönmesini katiyetle istemezken Sümbül bu durumu baltalamaya çalışır. Murat, Halit’e saygısından uzak dururken Zeynep annesini sayıklamaya başlar. Zeynep’le görüntülü konuşan Nazlı’nın neler söylediğini öğrenmek için çaba harcayan Asude tedirgindir. Nazlı, Asude’nin söyledikleri yüzünden Murat’a gerçekleri anlatmaktan vazgeçer. Murat ise olayın peşine düşer.

"BENDEN NE SAKLIYORSUNUZ?"

Ömer ile araları gerilir. Murat, Nazlı’nın konuşmalarını duyar ve Ömer ile sevgili olmadıklarını öğrenir. Sümbül ve Suzi’nin bütün işbirliğine rağmen Ela geri adım atmaz. Furkan dağılmıştır. Bir süre ortalarda görünmese de sonunda eve döner. Suzi ona bütün gerçekleri anlatır. Ela ile konuşmak için fırsat kollarken Ela ikisinin farklı dünyaları olduğunu düşünmektedir. Onu sevdiği halde vazgeçmek zorunda kalacaktır. Ela’nın çalıştığı kafeyi bulan Yüksel, kızla iligli planlar yapmaktadır.

Canım Annem 155.Bölüm 30 Eylül Cuma Yeni Bölüm İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu