Canım Annem 146.Bölüm 19 Eylül Pazartesi Yeni Bölüm İzle!

Canım Annem 146.Bölüm 19 Eylül Pazartesi Yeni Bölüm İzle!...Tv8'de yayınlanan Canım Annem dizisi izleyicilerle buluşuyor. Herkesin ilgiyle ve severek izlediği Canım Annem dizisi izleyicileri hafta içi her gün ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Canım Annem dizisi hafta içi her gün yeni bölümleriyle saat 12.45'te Tv8'de...

Canım Annem 146.Bölüm 19 Eylül Pazartesi Yeni Bölüm İzlemek İçin Tıklayınız...

Nazlı kararını vermiş her şeyi Murat’a anlatacaktır. Murat’ın yanına gitmek için hazırlanırken Melek de onu durdurmak için harekete geçer. Murat’ı arayarak onu şirkette beklemesini söyler. Murat, bu durumu garipsemiş olsa da beklemeye koyulur. Melek ise çoktan planını yapmıştır. Nazlı geç kalmamak için acele ederken Zeynep’in gördüğü kötü bir rüya onu yavaşlatacaktır.

"SEN BENİM YÜZÜME GÜLÜP ARKAMDAN İŞ ÇEVİRDİN!"

Zeynep annesini kaybetmekten korktuğunu söylese de Nazlı ve Hatice onu sakinleştirir. Hiçbir şey Nazlı’yı durduramayacaktır. Kararlı bir şekilde evden çıkar Melek telefonda konuştuğu kişiye emri vermiştir. Murat’ın yanına ondan önce gelen Melek gidecekleri tatil için Murat’ı şirketten çıkarmaya çalışmaktadır. Murat, Nazlı gelmeden gitmek istemese de uçak saati yaklaşmıştır. Şarjı bittiği için birbirlerine ulaşamazlar. Nazlı, Murat’a çok yaklaşmışken Rüstem tarafından apar topar bir arabaya bindirilerek kaçırılır.

Canım Annem 146.Bölüm 19 Eylül Pazartesi Yeni Bölüm İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu