Camdaki Kız 67.Bölüm Son Bölüm 2 Şubat Perşembe İzle!

Camdaki Kız 67.Bölüm Son Bölüm 2 Şubat Perşembe İzle!...Kanal D' de yayınlanan Camdaki Kız dizisi perşembe akşamları izleyicilerle buluşuyor. Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olan Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri olan Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulur. Camdaki Kız her hafta Perşembe akşamı saat 20.00 de Kanal D' de...

Sedat Nalan'ı aldatıyor! Camdaki Kız'ın yeni bölümünden ilk tanıtım yayınlandı! Camdaki Kız 26 Ocak Perşembe akşamı yayınlanan son bölümünün ardından yeni bölüm tanıtımı merak uyandırdı! Camdaki Kız 2 Şubat Perşembe günü yayınlanacak bölümden ilk fragman yayınlandı.

Camdaki Kız'ın yeni bölümünde neler olacak? Nalan'ı yakalayan Sedat çok sinirlenir. Yatak odasında tartışmaya başlayan ikili çok gerilir. Sedat sinirlerine hakim olamaz ve Nalan'a tokat atar. Nalan ise evi terk eder. Olayların üzerinden biraz zaman geçer ve Nalan, Muzo ve Selen Sedat'ı bir otel odasında sekreteriyle yakalar.

Camdaki Kız 67.Bölüm Son Bölüm 2 Şubat Perşembe İzlemek İçin Tıklayınız...

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olan Nalan, Türkiye'nin en büyük oteller zinciri olan Koroğlu'nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu'yla evlilik arifesinde bulur.

Nalan Mutfakta Harikalar Yaratırsa

Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

Artık Manolya Sevgimiz Bitmiştir!

Camdaki Kız 67.Bölüm Son Bölüm 2 Şubat Perşembe İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu