Büşra mı Barış mı MasterChef'te Hangisi Elendi? 20 Kasım Pazar

Büşra mı Barış mı MasterChef'te Hangisi Elendi? 20 Kasım Pazar... TV8'in en sevilerek izlenen yarışma programı olan MasterChef Türkiye 2022 yeni bölümü ile izleyicilerle buluşuyor. Herkes tarafından çok sevilen hem eğlendiren hem de yemek konusunda öğreten program olan MasterChef Türkiye yeni sezonda da bomba! MasterChef her gün saat 20.00'de Tv8'de...

TV8 ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicileri ekran başına kilitleyen yemek yarışması programı MasterChef Türkiye’de her bölüm nefes kesiyor! TV8'in heyecan dolu yemek yarışması MasterChef yeni sezonda da tüm hızıyla devam ediyor.

ELEME GECESİ HEYECANI!

MasterChef'te 20 Kasım gecesinde eleme heyecanı yaşandı. Yapılan yarışmalar sonrasına potada olan isimler arasından son 3'e kalan isimler Barış, Büşra ve Fatma Nur oldu.

FATMA NUR SON 3'TEN BİRİNCİ ÇIKTI!

Her zaman tavırları ve yarışma içindeki hareketleri ile gündem olan Fatma Nur bu geceden son 3'te 1. olan isim olurken elenen isim BARIŞ oldu.

BARIŞ DEMİR KİMDİR?

Barış Demir 23 yaşında ve yarışmaya Bodrum'dan katılıyor. Bodrum Torba'da bir otelde çalışan Barış Demir aşçılık mesleğine küçük yaşlarda başlamıştır. Ailede herkesin kebapçı olduğunu belirten Barış Demir Masterchef'te ilk turu geçmişti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu