BMW Yeni 3 Serisi Sedan Satışa Çıktı! Fiyatı Ve Vergi Oranları Şaşırttı!

BMW'nin yeni gözdesi 3 serisi Türkiyede satışta, yeni 3 serisinin fiyatı ve yeni özellikleri alıcıları şaşırtıyor, 2022 model yeni 3 serisi sürücüye ve şürüş konforuna yönelik birçok yeni özellikle geliyor, yeni dış tasarım hatları ise adeta göz kamaştırıyor.

Yeni BMW 3 Serisi Sedan, yeni sportif tasarımının getirdiği olağanüstü sürüş dinamiklerinin yanı sıra sürücü için kapsamlı ve modern teknoloji desteği sunuyor.

  • Her türlü koşulda ideal sürüş konforu için Geri Sürüş Asistanı ve diğer akıllı sürüş asistan sistemleri
  • Sürücü odaklı kokpit ve dokunmatik işletim konseptiyle yenilikçi BMW Kavisli Ekran

Yeni BMW 320i Sedan:
Yakıt tüketimi (litre/100 km) (ortalama): 7,3-8,2
CO2 emisyonu (g/km) (ortalama): 164-184

YENİ BMW 3 SERİSİ SEDAN'IN DİJİTAL TEKNOLOJİLERİ

Yeni BMW 3 Serisi Sedan ile sunulan sayısız yenilikçi teknoloji, sürücü ve otomobil arasında rahat bir iletişim olanağı sağlıyor.

  • Önemli tüm bilgilere eksiksiz bir genel bakış sunan BMW Kavisli Ekran aynı zamanda dokunmatik özelliğiyle pratik kontrol imkanı sunuyor.
  • Akıllı telefon entegrasyonu üzerinden sağlanan sınırsız bağlantı rotaları akıllı telefonunuzda rahatça planlamanıza ve ardından otomobilinize aktarmanıza olanak tanıyor.
  • Dilerseniz sezgisel işletimi deneyimlemek için sesli komutları da kullanabilirsiniz.

Yeni BMW 3 Serisinin Fiyatı Ve Vergi Oranları

Yeni 170bg gücündeki benzinli 320i serisinin fiyatı dudak uçuklatacak seviyede ,Başlangıç paketi olarak satılan modeli Türkiye'de ₺1.812.918,96 den satışa çıkıyor , M Sport paket olarak gelen bu modelin dışında ise başka bir model seçeneği maalesef yok. 3 serisinin benzinli modelinin Ötv oranı %80 olarak karşımıza çıkıyor, dizel modeli ise %150 ötv oranıyla gerçekten cep yakacak gibi duruyor.

DETAYLI BİLGİ VE ÖN REZERVASYON VE BMW TÜRKİYE SAYFASINI ZİYARET ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu