Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Tek Parça 23 Aralık İzle!

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Tek Parça 23 Aralık İzle!...Atv'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 23 Aralık Perşembe akşamı izleyicileriyle buluşuyor. Her hafta Farklı bir heyecana sürükleyen Bir Zamanlar Çukurova bu hafta yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Bir Zamanlar Çukurova 118.Bölümde neler olacak. Merakla beklenen Bir Zamanlar Çukurova 118.Bölümü ile 23 Aralık Perşembe saat 20.00 de Atv'de...

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Tek Parça 23 Aralık İzlemek İçin Tıklayınız...

Züleyha hastanede yaşam savaşı verirken Hakan yanından bir an olsun ayrılmaz. Züleyha'yı vuranın kim olduğunu ortaya çıkarmak için canını dişine takan Hakan, Vahap'tan şüphelenir ve onun saklandığı kulübeyi ateşe verir. Vahap'ın tüm planlarını alt üst etmesi üzerine Abdülkadir, Hakan'a neden zarar vermediğini açıklamak zorunda kalır. Abdülkadir'in büyük sırrı Vahap üzerinde şok etkisi yaratır.

Hakan Gümüşoğlu'nun Fotoğrafı İfşa Oldu 

Hakan Gümüşoğlu ile ilgili ortaya çıkan iddia Çukurova'yı karıştırır. Hakan'ın gerçek kimliğinin açığa çıkması an meselesi haline gelir. Elinde Hakan'ın fotoğrafının olduğunu söyleyen gazeteci televizyona çıkıp Hakan Gümüşoğlu ile ilgili tüm bildiklerini açıklayacağını söyler. Konak ahalisi ekran başında Hakan Gümüşoğlu'nun fotoğrafını beklerken, Hakan geçmişinden kaçamayacağını anlar.

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Tek Parça 23 Aralık İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu