Bir Zamanlar Çukurova Bugün Var mı? 16 Haziran Perşembe

Bir Zamanlar Çukurova Bugün Var mı? 16 Haziran Perşembe 2022... .Atv'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova son olarak 16 Haziran Perşembe akşamı izleyicileriyle buluşmuştu. Her hafta Farklı bir heyecana sürükleyen Bir Zamanlar Çukurova'nın bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor.

141.Bölüm, Final Bölümü ile Ekranlara Geliyor!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi bugün 137.bölümü ile ekranlarda olacak. Heyecanın artarak devam ettiği dizi bugün yine en çok izlenen dizi olacak gibi duruyor!

Hakan'ın ölümünün ardından aşkını kalbine gömen Züleyha, Betül'ün yakalanması ve suçluların adalet önünde hesap vermesi için harekete geçer. Şermin cinayetin ardından bir çıkış yolu ararken, Abdülkadir ve Vahap saklanmaya çalışan Betül'ü alıkoyar.

Abdülkadir sınırı geçebilmek için Betül'ü kullanmaya karar verir. Züleyha, Hakan'dan kalan mirası fakir halka dağıtacağını açıkladığında Çukurova halkı sevince boğulur. Hakan'ın Çukurova dışındaki tüm serveti de Mehmetçik Vakfı'na bağışlanacaktır. Lütfiye'nin otomobiline kurulan tuzağın arkasında olduğu anlaşılan Çolak Ağa'nın tutuklanması ise ortalığı karıştıracaktır.

Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı “Bir Zamanlar Çukurova” atv’de...

Bir Zamanlar Çukurova Bugün Var mı? 16 Haziran Perşembe

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu