Bir Peri Masalı 10.Bölüm Yeni Bölüm Fragman!

Bir Peri Masalı 10.Bölüm Yeni Bölüm Fragman!...Fox Tv'de yayınlanan Bir Peri Masalı yepyeni bölümleriyle izleyicilerle buluşuyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve konusuyla izleyicilerin beğenisini kazanan dizi herkesi ekran başına kilitleyecek. Her hafta merakla yeni bölümlerini merakla bekleyeceğiniz Bir Peri Masalı dizisi sizleri şaşırtmaya devam edecek. Bir Peri Masalı her hafta Çarşamba saat 20.00'de Fox Tv'de...

Bir Peri Masalı 10.Bölüm Yeni Bölüm Fragman yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda yer alacaktır...

Sıradan bir hayat süren Zeynep’in doğum gününde bir çanta dolusu para bulması bütün hayatını değiştirir. Bulduğu parayı eski hayatını geride bırakıp kendine zengin bir imaj vermek için kullanmaya karar veren Zeynep, gözde bekar Onur Köksal’ı hedef alır ve hem onu hem de Köksal ailesini cezbetmeye çalışır. Fakat Zeynep, cemiyete girmenin masallarda olduğu kadar basit olmadığı gibi geçmişinden kaçmanın da kolay olmadığını görecektir.

Tarihin en tuhaf toplantısı 

Medyapım imzalı olarak FOX ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan Bir Peri Masalı'nın kadrosunda Tarık Emir Tekin, Alina Boz ve Nazan Kesal Hazal Filiz Küçükköse, Tülin Ece, Baran Bölükbaşı, Kadir Çermik Müfit Kayacan var.

Bir Peri Masalı 10.Bölüm Yeni Bölüm Fragman!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu