Berat Albayrak Bakan mı Olacak?

Berat Albayrak Bakan mı Olacak sorusu son günlerde Ankara kulislerinde en çok sorulan ve cevabı merak edilen soru oldu.

Gazeteci Barış Yarkadaş, AK Parti kulislerinden aldığı bilgileri aktardı. "AK Parti'de bir revizyon olacak en az 5 bakan, bakanlık görevinden alınacak." iddiasını gündeme getiren Yarkadaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı eski bakan Berat Albayrak'ın hangi bakanlığın başına geleceğini de aktardı.

Berat Albayrak Hangi Bakanlığa Gelecek?

Barış Yarkadaş, Ak partili kaynaklarında dayandırdığı bilgisinde "Bir AK Partili 'Bir sabah Berat Albayrak'ı Enerji Bakanlığı'nda yeniden görebilirsiniz' dedi" ifadelerini kullandı.

KRT TV'de Gürkan Hacır'ın sunduğu 'Şimdiki Zaman' programının konuğu olan gazeteci Barış Yarkadaş, Berat Albayrak ile ilgili AK Parti kaynaklarından aldığını iddia ettiği kulis bilgilerini paylaştı. Berat Albayrak'ın İstanbul Kandilli'de ofis tutuğunu ve yurt dışından gelen yabancı şirketlere yatırım danışmalığı yapmayı planladığını belirten Yarkadaş, şöyle konuştu: Bugün konuştuğum AK Partililere 'Berat Albayrak'ın Sayın Erdoğan'la ilişkisi ne düzeyde? Dışlandı mı, ilişkileri devam ediyor mu?' diye sordum.

"Kabinede, Beştepe'de ya da partide görebilirsiniz"

Berat Albayrak, Sayın Erdoğan'ın ailesinin parçasıdır. İlişkisinin bitmesi de mümkün değildir. Hatta Berat Albayrak'ı mart ayında yapılacak olan büyük kongreden sonra ya kabinede ya Beştepe'de ya da partide önemli bir görevde görebilirsiniz" dediler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu