Benim Hayatım 4.Bölüm Tek Parça 25 Kasım Star Tv İzle!

Benim Hayatım 4.Bölüm Tek Parça 25 Kasım Star Tv İzle!...Star Tv' de yayınlanan Benim Hayatım izleyicilerle buluşuyor. Yapımcılığını BVB Yapım’ın (Bahadır Özdener) üstlendiği “Benim Hayatım”, perşembe akşamları seyircisini ekran başına kilitleyecek. Benim Hayatım her perşembe saat 20.00'de Star Tv'de...

Benim Hayatım 4.Bölüm Tek Parça 25 Kasım Star Tv İzlemek İçin Tıklayınız...

Hayalleri için babası Ökkeş’le İstanbul’a gelen Hayat, Harisoğlu Holding’in moda yarışmasına katılır. Holding sahibi Yılmaz, babasının eski düşmanı çıkınca, kendini bir intikam çemberinin içinde bulur. Büyük bir aile olmak isteyen Yılmaz’ın beklenmedik evlilik teklifi herkes üzerinde bomba etkisi yaratacaktır.

Arkadan Çevrilen Oyunlar!

Evlenme teklifini kabul eden Hayat, Yılmaz’ın karısından boşanacağına ihtimal vermez. Hayat, Ali’yi sevse de Yılmaz’ın şakası yoktur. Şaheste boşanmaya razı olur ve küçük bir ricada bulunur. Boşanmadan önce gençleri evlendirmek için yemekte toplanılacaktır. Daveti fırsat bilen Ökkeş yemeğe silahla katılır. Sırları ifşa etmek isteyen Yılmaz ve Ökkeş’in gerilimi masadaki herkesin hayatını alt üst edecektir.

Benim Hayatım 4.Bölüm Tek Parça 25 Kasım Star Tv İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu