Baş Belası Yeni Bölüm Bugün Var mı? 25 Temmuz Pazar

Baş Belası Yeni Bölüm Bugün Var mı? 25 Temmuz Pazar.... ATV'nin sevilerek izlenen dizisi Baş Belası pazar günleri izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Bu haftaya kadar 5 bölümü yayınlanan Baş Belası'nın bugün yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Bayram dolayısıyla bazı dizilerine çekimlerine ara verilmesi sebebi ile yeni bölümleri yayınlanmamıştı. Peki Baş Belası 6.bölümü bugün izleyicisi ile buluşacak mı?

Heyecan devam ediyor!

ATV'nin sevilerek izlenen dizilerinden olmayı başaran Baş Belası 25 Temmuz Pazar günü 6.bölümü ile ekranlara gelecek. Heyecanlı sahneleri ile izleyenlere keyifli anlar yaşatan Baş Belası'nda bu hafta yine birbirinden güzel sahneler yer alacak. Bir yandan da güldürmeyi başaran Baş Belası aynı zamanda da meraklandıracak.

ATV 25 TEMMUZ PAZAR YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ

5.Bölümde Neler Oldu?

Baş Belası 5. Bölüm Özeti:

Şahin’in Yener’in üzerine yürümesi cinayet bürodaki herkes tarafından duyulmuştur. Ekip, başkomiserleri için endişeliyken, Mehmet Amir, Şahin’e soruşturma açılmaması için bir çözüm yolu bulur. Şahin’i İpek’le terapiye zorlarlar. Şahin bu anlaşmayı kabul edecek mi? Bir at çiftliğinde çıkan yangının ardından bulunan ceset ekibi harekete geçirir. Şahin kendisi hakkında verilecek karara aldırış etmeden olay yerine gider.

İpek okulda yapılacak gösteri için Görkem’le birlikte bir dans performansı hazırlar. Ancak olay yerinde yaşadığı kaza nedeniyle İpek dansa katılamaz. Birol’un kılık değiştirmiş haline aşık olduğunu düşünen Nazlı, boşanmak için direttiği şartlardan vazgeçer. Nazlı’nın bu ani karar değişikliği Birol’u şaşırtır. Nazlı üzgün bir anında İpek’e patlar. İpek kendisine küsen Nazlı’yı girdiği bunalımdan çıkarabilecek mi?

Baş Belası Yeni Bölüm Bugün Var mı? 25 Temmuz Pazar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu