Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Neden Yok? 2 Haziran Perşembe

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Neden Yok? 2 Haziran Perşembe.... TRT 1'in sevilerek izlenen tarihi dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı perşembe akşamlarında izleyicisi ile buluşuyordu. Ancak bu hafta dizinin yeni bölümü yayınlanmadı. Son olarak geçtiğimiz hafta 32.bölümü ile ekranlara gelen Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nın bugün neden yayınlanmadığı merak ediliyor.

BARBAROSLAR NEDEN YOK?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi yeni bölümü ile 2 Haziran Perşembe gününde yayınlanması bekleniyordu. Ancak dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. 33.Bölümün gelecek hafta yayınlanacağı düşünülüyor.

GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Oruç Reis, Don Diego’nun kurduğu bir oyunla Cezayirli birkaç hain tarafından tuzağa düşürülmüş ve ağır yara almıştı. Ağabeyini kurtarmak için mücadele eden Hızır, ne yazık ki onu kolları arasında ölüme uğurlamıştı. Hızır, Oruç Reis’i öldürenlerden intikamını alabilecek midir? Oruç Reis’in emaneti olan Cezayir’i ve mazlum halkı Don Diego’nun zulmünden kurtarabilecek midir? Yavuz Sultan Selim selamı ve övgüsüyle gönderilen yüzük ile bundan böyle “Barbaros Hayreddin” adını taşıyacağı müjdelenen Hızır’ın deryalarda kazanacağı yeni zaferler neler olacaktır?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Neden Yok? 2 Haziran Perşembe

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu