Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı 5.Bölüm Yeni Bölüm Tek Parça 20 Ocak İzle!

Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı 5.Bölüm Yeni Bölüm Tek Parça 20 Ocak İzle!...Trt 1'de yayınlanan dizi Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı yepyeni bölümleriyle izleyicilerle buluşuyor. Herkesin ilgi ve merakla beklediği dizi izleyicileri ekran başına kilitliyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve konusuyla herkesin beğenisini kazanan dizi izleyicilerle buluşuyor. Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı her hafta cuma yeni bölümleriyle akşam saat 20.00'de Trt 1'de...

Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı 5.Bölüm Yeni Bölüm Tek Parça 20 Ocak İzlemek İçin Tıklayınız...

Kanuni Sultan Süleyman, Barbaros Hayreddin’ e Roma ‘nın fethedilmesine destek olması için bir görev verir. Frenklilerin içlerine casus sokmasını söyler. Bu vazifesinden önce de, Cezayir de kendine vekil atamasını ve ailesiyle beraber artık Payitahta yerleşmesini ister. Osmanlı Donanması Kaptan-ı Deryası Kemankeş Paşa’ya Sultan’ın Hayreddin ile görüştüğü haberi gelir. Kemankeş bu görüşmeden dolayı şüpheye düşer. Acaba Sultan neden Barbaros Hayreddin ile görüşmek istemiştir?

Bu Gece Henry'i Kaçıracağız! 

Kral Şarlken ve Kral François de Roma’nın başına geçebilmek için rekabet halindedirler. Papa, Barbaros Hayreddin’i kim yakalarsa onun Kutsal Roma İmparatoru olacağını söyler. Andrea Doria, Barbaros Hayreddin’i yenebilecek tek kişidir. İkisi de Amiral Andrea Doria’yı hizmetlerine almak istemektedir, bunun için para bulmaları lazımdır. Ama bu o kadar kolay değildir.

Siz de Benim İçin Mühimsiniz...

Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı 5.Bölüm Yeni Bölüm Tek Parça 20 Ocak İzle!

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu