Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı 13.Bölüm Yeni Bölüm Tek Parça 7 Nisan İzle!

Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı 13.Bölüm Yeni Bölüm Tek Parça 7 Nisan İzle!...Trt 1'de yayınlanan dizi Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı yepyeni bölümleriyle izleyicilerle buluşuyor. Herkesin ilgi ve merakla beklediği dizi izleyicileri ekran başına kilitliyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve konusuyla herkesin beğenisini kazanan dizi izleyicilerle buluşuyor. Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı her hafta cuma yeni bölümleriyle akşam saat 20.00'de Trt 1'de...

Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı 13.Bölüm Yeni Bölüm Tek Parça 7 Nisan İzlemek İçin Tıklayınız...

Kandiyeli, Payitaht’a Barbaros Hayreddin’in yanına gelmek için yola çıkar. Fakat bindiği gemi Andrea Doria’nın gemisidir. Andrea  Doria da Payitaht’a gelip bütün düzeni alt üst etmek için bir plan yapmıştır. Kandiyeli gizlice Payitaht’a, Doria ’nın gemisiyle yol alırken Salih Reis ise Papa’nın oğlu Medici’yi esir almıştır.

Barbaros Hayreddin Paşa, Ayas Paşa’nın evinden çıkanları yakalamıştır. Yüzlerini açtığında şok olacağı bir manzara ile karşılaşır. Kemankeş Paşa ve Şahsuvar ise Barbaros’u Ayas Paşa’nın evine göndererek aralarında bir anlaşmazlık çıkmasını ummaktadırlar… Topları kaçıranın Ayas Paşa olduğunu düşünen Barbaros Hayrettin Reis, Ayas Paşa’dan hesap soracaktır.

Barbaros Hayreddin’in kardeşi Seyyare hatun kaçırılmıştır. Kaçıranlar Ayas Paşa’dan bir geminin Payitaht’a aranmadan yanaşması için izin istenmiştir. Ayas Paşa ise Seyyare hatunu kaçıranlar tarafından istenen bu izin konusunda Barbaros’a açık oynar. Barbaros Hayreddin, iznin verilmesini söyler. Payitaht’a gelecek olanlar ise Andrea Doria ve askerleridir.

Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı 13.Bölüm Yeni Bölüm Tek Parça 7 Nisan İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu