Baht Oyunu 12.Bölüm Yeni Bölüm Fragman!

Baht Oyunu 12.Bölüm Yeni Bölüm Fragman!...Kanal D'nin yeni dizisi Baht Oyunu izleyicilerle buluşuyor. ‘Baht Oyunu’, ilk aşkıyla mutluluğu yakalayamazsa sonsuza kadar mutsuz olacağına inanan Ada’nın hikayesini izleyicilerle buluşturacak. Merakla beklenen Baht Oyunu 12.Bölümde neler olacak? Baht Oyunu yeni bölümleriyle her hafta salı akşamı saat 20.00' de Kanal D' de...

Baht Oyunu 12.Bölüm Yeni Bölüm Fragman yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda yer alacaktır...

İlk aşkıyla kavuşamadığı takdirde ebedi mutluluğu elinden kaçıracağına inanmış Ada, üniversitede karşısına çıkan ve ülkesine gitmemek için Türkiye vatandaşlığına ihtiyaç duyan Rüzgar’a aşık olur ve ona evlenme teklifi eder. Rüzgar için bu evliliğin tek amacı vatandaşlık almak, Ada için de ilk aşkıyla evlenerek talihini yenmektir. Ada, üniversitedeyken ailesinden habersiz evlendiği ve üç yıldır evli olduğu Rüzgar’ın Türk vatandaşlığını almasını iple çekmektedir.

Ada ve Bora'nın nişanlı oyunu!

Rüzgar’ın vatandaş olması ile gerçekten karı koca olacaklarını hayal etmektedir. Rüzgar’ın vatandaşlığı alacağı bu en mutlu gününde, çalıştığı kafeye gelen popüler sosyal içerik platformu Bizdeböyle.net’in kurucusu ve başyazarı Bora’yla yaşadığı tartışma nedeniyle işten atılır.  Ada, Rüzgar’ı görmek için çalıştığı şirkete gittiği sırada onu iş arkadaşı Tuğçe ile dudak dudağa görünce bütün dünyası başına yıkılır. Kara bahtının gelip onu bulduğunu düşünen Ada’yı büyük bir sürpriz beklemektedir!

Baht Oyunu 12.Bölüm Yeni Bölüm Fragman!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu