ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert 27 Ocak Çarşamba Tek Parça İzle!

ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert 27 Ocak Çarşamba Tek Parça İzle!...Türkiye’nin gündeminden düşmeyen cinayetlerin araştırıldığı ve arkalarındaki sırların ortaya çıkarıldığı, kayıpların bulunmaya çalışıldığı program Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölümü ile 27 Ocak Çarşamba saat 10:00’dan itibaren ekranlara geliyor. Bakalım bugün hangi cinayetler ve kayıplar açığa çıkacak. Kayıp dosyaları, cinayete kurban gidenler ve daha fazlası Müge Anlı İle Tatlı Sert'te…

Seyhan Arslan'ın ailesi bulundu...

ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert 27 Ocak Çarşamba Tek Parça İzlemek İçin Tıklayınız....

Ankara Çankaya'da yaşayan Seyhan Arslan'ın farklı bir evlatlık verilme hikayesi vardı. Biyolojik ailesi tarafından komşularına verildi. Evlatlık olduğunu hissettiğini söyleyen Seyhan Hanım, ailesini bulmak istiyor... 38 yıllık hasret sona erecek mi? Seyhan Arslan'ın ailesi bulundu. 38 Yıl önce komşularına evlatlık verilen Seyhan Hanım'ın ailesi bulunmuştu. Amcası yayına bağlandı. Annesinin vefat ettiğini babasının ise felç kaldığını söyledi. İki erkek kardeşi olduğunu öğrenen Seyhan Arslan, annesi ve kardeşinin fotoğrafını ilk kez canlı yayında gördü.

35 yaşındaki Arzu Aygün Samsun'da kayboldu

35 yaşındaki Arzu Aygün Samsun'da kayboldu. 35 yaşındaki Arzu Aygün'ün şüpheli kaybı. Yedi sene önce Avusturya'dan Samsun'a geldi. ''Kızım, ölü ya da diri Muharrem Bey'in yanında'' diyen aile canlı yayında... Son olarak arkadaşı Muharrem'in aracına bindi. Arzu Aygün nerede, kiminle? Şüpheli bir şekilde kaybolan Arzu Aygün'ün sevgilisi Muharrem Bey canlı yayında... Muharrem Bey 5 yıldır Arzu ile birlikte olduğunu o dönem ailevi problemler yaşadığını açıkladı. Muharrem Bey Arzu kaybolmadan 15 gün önce Arzu’nun Kenan ve Abdullah ile görüştüğünü öğrendiğini Arzu’nun kendisine bellek ve telefon bıraktığını bana bir şey olursa bunları polislere teslim et dediğini ileri sürdü.

ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert 27 Ocak Çarşamba Tek Parça İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu