Aşk ve Umut 83.Bölüm Yeni Bölüm 18 Ocak Tek Parça Kanal D İzle!

Aşk ve Umut 83.Bölüm Yeni Bölüm 18 Ocak Tek Parça Kanal D İzle!...Kanal D'de yayınlanan Aşk ve Umut yepyeni bölümleriyle izleyicilerle buluşuyor. Herkesin merakla beklediği günlük dizi Aşk ve Umut izleyicileri ekran başına kilitliyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve konusuyla izleyicilerin beğenisini toplayacak olan Aşk ve Umut hafta içi her gün saat 16.00'da Kanal D'de...

Seni Asla Affedemem Kuzey

Aşk ve Umut 83.Bölüm Yeni Bölüm 18 Ocak Tek Parça Kanal D İzlemek İçin Tıklayınız...

Kanal D’nin, yeni yayın döneminde hafta içi her gün ekrana gelecek olan, yapımını Focus Film’in üstlendiği yeni günlük dizisi Aşk ve Umut bugünden itibaren hafta içi her gün Kanal D'de!

Bu Evdeki Huzursuzluğun Sebebi Zeynep Değil

Yönetmenliğini Gürsel Ateş ve Reyhan Usta’nin yaptığı dizinin dizinin oyuncu kadrosunda ise; Hakan Dinçkol (Kuzey), Mine Çayıroğlu (Firdevs), Arda Esen (Bülent), Zafer Demircan (Feraye), Cemre Kurum (Elif), Gamze İğdiroğlu (Handan), Eda Elif Başlamışlı (Zeynep), Furkan Okumuş (Ege), Zeynep Melis Girşen (Melis), Serap Önder (Naciye), Özgür Tanık (Gönül),Eren Çalı (Yiğit), Aleyna Çalışır (Melodi), Oğuzhan Karbi (Arda), Aykut Ünal (Suat), Burcu Almeman (Mürvet), Duygu Keser (Yıldız) yer alıyor.

Zeynep Odada Kilitli Kaldı 

Aşk ve Umut 83.Bölüm Yeni Bölüm 18 Ocak Tek Parça Kanal D İzle!

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu