Arsenal 3-1 Tottenham Maç Özeti ve Golleri İzle 01.10.2022 Cumartesi

Arsenal 3-1 Tottenham Maç Özeti ve Golleri İzle 01.10.2022 Cumartesi.... İngiltere Premier Lig'de Arsenal Tottenham'ı konuk etti. İlk yarısı 1-1 biten maçın ikinci yarısında ev sahibi Arsenal 2 gol daha bularak 3-1'lik skorla üç puan alan taraf oldu.

9.hafta maçında karşı karşıya gelen iki ekipten Arsenal 7.hafta itibari ile lider koltuğuna otururken, Tottenham ise 3.sırada yer alıyordu. Maç sonrası ise Arsenal puanını 21'e çıkarırken liderliğini sürdürdü.

Maçın ilk golünü 20.dakikada Thomas Partey ile buldu. Tottenham ise 31.dakikada kazandığı penaltıyı Harry Kane ile gole çevirerek beraberliği sağladı. Maçın ilk yarısında başka gol çıkmazken ikinci yarının hemen başında Arsenal Gabriel Jesus ile öne geçti. 49.dakikada golünü atan Jesus takımını bir kez daha öne geçirdi. Maçın skorunu belirleyen gol ise 67.dakikada Granit Xhaka tarafından atılırken, Tottenham 62.dakikada Emerson Royal'in kırmızı kart görmesi dolayısıyla maçı 10 kişi tamamladı.

Maçtan üç puanla ayrılarak liderliğini sürdüren Arsenal gelecek hafta Liverpool'u konuk edecek. Tottenham ise Brighton'a konuk olacak.

MAÇ ÖZETİ VE GOLLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu