Arka Sokaklar 565.Bölüm İzle 13 Kasım Cuma Son Bölüm

Arka Sokaklar 565.Bölüm Tek Parça Full İzle! 13 Kasım Cuma..... Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi Arka Sokaklar 565.Bölümü ile 13 Kasım Cuma günü ekranlara geliyor. Her hafta farklı hikayesi ile izleyenlerin dikkatini çeken Arka Sokaklarda bu bölümde heyecan yine dorukta olacak.

Terör örgütünün üst düzey yöneticisi Servan, kendilerine başarılı operasyonlar düzenleyen ekibimizi hedefine alıyor!

Rıza Baba ve ekibi, terör örgütünün İstanbul sorumlusu olan Civan ve kız kardeşi yüzünden zor anlar yaşarlar. Örgüte karşı yaptıkları operasyonlarda başarı sağladıkça hedef haline gelirler. Örgütün üst düzey sorumlusu Servan, bu operasyonlara karşı sert hamleler yapar. Cemal ve Ümit Amiri, mekan çıkışında kıstırmayı başaran Servan onları yaylım ateşine tutar. Bu saldırıda Ümit Amir yaralanır. Servan'ın eylemleri bununla da bitmez. Ekibin tepe ismi olan Rıza Babanın evini kundaklayarak içeridekileri ölümle yüz yüze getirir.

Bu sırada Tunç'un yaşadığı travma en üst düzeye çıkmıştır. Paronayası giderek artmıştır. Psikolojik olarak bitme noktasına gelen Tunç, yatak kıyafetleri ile kafasında kurduğu adamlardan İstanbul sokaklarına kaçmıştır. Onu bu halde bulan polisler hemen gözaltına alırlar.

Arka Sokaklar yeni bölümüyle Cuma 20.00'da Kanal D'de!

ARKA SOKAKLAR 565.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Arka Sokaklar 566.Bölüm Fragmanı İzlemek için TIKLAYINIZ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu