Ardanın Ramazan Mutfağı 24 Mart Cuma İzle!

Ardanın Ramazan Mutfağı 24 Mart Cuma İzle!....Ramazan demek bolluk demek, bereket demek, paylaşmak demek! İster 1 tas çorba olsun, ister mükellef bir sofra! Hazırlanan yemeğin lezzeti bir başka, kurulan sofranın huzuru bambaşka olur! Bu Ramazan'da da iftar sofralarımızı hep beraber kuracağız! Lezzetli sofralar için tek yapmanız gereken "Arda'nın Ramazan Mutfağı"nı izlemek! Usta şef Arda Türkmen'in sunduğu "Arda'nın Ramazan Mutfağı" programı, Ramazan boyunca Kanal D'de!

Fıstıklı Kadayıf Çanakları 

Ardanın Ramazan Mutfağı 24 Mart Cuma İzlemek İçin Tıklayınız...

Ramazan demek bolluk demek, bereket demek, paylaşmak demek! İster 1 tas çorba olsun, ister mükellef bir sofra! Hazırlanan yemeğin lezzeti bir başka, kurulan sofranın huzuru bambaşka olur!

Yeşil Mercimekli Yoğurt Çorbası

Arda'nın Ramazan Mutfağı programının 23 Mart 2023 Perşembe günü yayınlanan 109. bölümünde Arda Türkmen'in yaptığı "Yeşil Mercimekli Yoğurt Çorbası" tarifi! ‘Yeşil Mercimekli Yoğurt Çorbası tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Yeşil Mercimekli Yoğurt Çorbası yapabilirsiniz.

Katlı Patlıcan Kebabı

Ardanın Ramazan Mutfağı 24 Mart Cuma İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu