Antalya'da Rehin Alınan Banka Müdürü Kurtarıldı mı? Kim Neden Rehin Almış Belli Oldu mu?

Antalya'da Rehin Alınan Banka Müdürü Kurtarıldı mı? Kim Neden Rehin Almış Belli Oldu mu?... Bugün saat 16:00 civarında Antalya'nın Keper ilçesinde ilginç bir olay meydana geldi. Mısır Çarşısı olarak bilinen yerde bir bankada banka müdür rehin alındı. Durumun bildirilmesiyle gelen polis ekipleri, banka şubesi önünde önlem alırken, çalışma başlattı.

Yaklaşık 1,5 saat süre sonrasında Antalya'da polis ekiplerinin operasyonu sonucu banka müdürü ve rehineler kurtarıldı.

DHA muhabiri Alparslan Çınar da olayla ilgili yeni gelen detayları paylaştı.

Rehine krizi devam ederken CNN Türk yayınına bağlanan Çınar'ın konuyla ilgili değerlendirmeleri şöyleydi; "Polisin, banka müdürünü rehin alan şahsı ikna süreci 1.5 saattir devam ediyor. Olay 15.30'da gerçekleşti. Aslında çok da işlek bir şube burası. 15.30'da içeri giren bir kişi hesabından bir işlem yaptırmak istediğini söyledikten sonra içerideki güvenliğin silahını alarak banka müdürünü rehin aldı.

GÖZALTINA ALINDI

Antalya'da, Mısır Çarşısı'ndaki banka şubesinin müdürünü silahla rehin alan M.R.D., polis ekiplerinin 2 saatlik ikna çalışmasının sonunda teslim oldu.

Bankada görevli personelin saat 17.00 sıralarında dışarı çıkmasının ardından özel harekat polisleri, şubeye girdi. Müzakere görüşmeleriyle teslim olmaya ikna edilen M.R.D., gözaltına alındı. M.R.D., ekip aracına alınarak emniyete götürüldü. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu