Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz Kimdir? Sedat Peker

Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz Kimdir? Sedat Peker.... Firari Sedat Peker'in sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda adı geçen Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz merak edilen ve araştırılan isimlerden oldu. Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz kimdir?

SERVET YILMAZ KİMDİR?

19 Ağustos 2017 yılında Ankara Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen Servet Yılmaz aslen Trabzonludur. İstanbul Şile'de Emniyet Müdürlüğü, İstanbul Emniyet Müdür Yardımcılığı görevlerinde de bulunmuş olan Servet Yılmaz, Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü görevinden sonra İl Emniyet Müdürleri kararnamesi ile Emniyet Genel Müdür Yardımcılığına atanmıştı.

Ankara Emniyet Müdür Servet Yılmaz 2016 yılındaki kararname ile Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü görevinden Emniyet Genel Müdür Yardımcılığına getirildi. 25 Ocak 2015 tarihinden 28 Ekim 2016 tarihine kadar Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü görevini üstlenen Servet Yılmaz döneminde, terör ve KOM'da başta PKK ve FETÖ olmak üzere çok önemli operasyonlara imza atıldı. Yılmaz, 19 Ağustos 2017 tarihinde ise Ankara Emniyet Müdürlüğü görevini üstlendi.

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu