Alparslan Büyük Selçuklu 59.Bölüm Yeni Bölüm Fragman!

Alparslan Büyük Selçuklu 59.Bölüm Yeni Bölüm Fragman!...Trt1'de yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizsi izleyicilerle buluşuyor. Selçuklu’nun keskin kılıcı Sultan Alparslan’ın destansı öyküsü ‘Alparslan: Büyük Selçuklu’ macera dolu bölümleriyle izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Anadolu’nun kapılarını Türklere açan Alparslan’ın kutlu yolculuğu Trt1 ekranlarında olacak. Alparslan Büyük Selçuklu her hafta pazartesi yeni bölümleriyle saat 20.00 de Trt1 de...

Alparslan'ın Kurtarıcısı

Alparslan Büyük Selçuklu 58.Bölüm Yeni Bölüm Fragman yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda yer alacaktır...

Alparslan, Kavurd’un ihanetini anlamış ve derdest etmişti. Kavurd’u zindan arabasıyla saray zindanına kapatılması için göndermiş fakat Kavurd yolda kaçmış ve  Alparslan’ın beylerinin kellesini keserek  Alparslan’a baş kaldırdığını bildirmişti. Alparslan, Kavurd’un üzerine yürüyecek ve onu bertaraf etmeye çalışacak. Kavurd ise Alparslan’dan tahtı alma derdindedir.   Seferiye ise Vezir Hüsameddin tarafından çembere alınmış, Artuk bu haberi zorbela Alparslan’a yetiştirmişti.

Alparslan, Seferiye’yi kurtarmak için nasıl bir çare bulacak? Seferiye’nin kurtarılması ve Hüsameddin’in yakalanması için yardıma gelen kişi kim? Neden Alparslanlara yardım ediyor?   Diyojen, İmparator Dukas’ın emriyle Ani’ye gelmiş ve Leon’u Selçukluların elinden kurtarmıştı. Ani’de artık güç dengeleri değişti. Leon, Diyojen’in tahakkümüne boyun eğecek mi? Diyojen, Alparslan ile mücadelsinde Leon’u kullanacak mı? Alparslan, Diyojen’in yenıden Ani’ye döndüğünü öğrenince ne yapacak?

Seferiye Hatun'u Kıskandıran Karşılaşma

Alparslan Büyük Selçuklu 59.Bölüm Yeni Bölüm Fragman!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu