Alişan ile Hayata Gülümse 25 Ocak Çarşamba TRT 1 Canlı İzle!

Alişan ile Hayata Gülümse 25 Ocak Çarşamba TRT 1 Canlı İzle!...Trt 1'de yayınlanan Alişan ile Hayata Gülümse izleyicilerle buluşuyor. “Alişan ile Hayata Gülümse” programı, alanında saygın ve güvenilir uzmanları, Yeşilçam ve sahnelerin birbirinden ünlü isimler ile yurdun dört bir yanından konukları ağırlayacak. Alişan ile Hayata Gülümse hafta içi her gün sabah saat 10.30'da Trt 1'de...

Alişan Kendisine Yapılan Büyüyü Anlatıyor

Alişan ile Hayata Gülümse 25 Ocak Çarşamba TRT 1 Canlı İzlemek İçin Tıklayınız...

Programda uzman isimler, sağlıkla ilgili merak edilenleri anlatacak, önemli noktaların altını çizecek. Yeşilçam’dan ve sahnelerden birbirinden ünlü isimler ile sıcak ve içten söyleşiler de programda izleyiciyle buluşacak. Hatıralar, anekdotlar ve yaşanmış ilginç hikayeler ekranlara gelecek.

Çocuklara Sevgi ile Yaklaşan İmamın Öyküsü, Alişan Kapaklıkaya'dan

Ayrıca yurdun dört bir yayınından farklı konu ve konuklar, ünlü şef Beyhan Budakçı’dan püf noktalarıyla pratik ve lezzetli yemek tarifleri “Alişan ile Hayata Gülümse”de yer alacak.

Kıvırcık Ali'ye Olan Özlemini, Kızı Anlatıyor 

Alişan ile Hayata Gülümse 25 Ocak Çarşamba TRT 1 Canlı İzle!

2 Yorum

  1. I may need your help. I've been doing research on gate io recently, and I've tried a lot of different things. Later, I read your article, and I think your way of writing has given me some innovative ideas, thank you very much.

  2. I may need your help. I tried many ways but couldn't solve it, but after reading your article, I think you have a way to help me. I'm looking forward for your reply. Thanks.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu