Aldatmak 23.Bölüm Yeni Bölüm 23 Mart Atv Tek Parça İzle!

Aldatmak 23.Bölüm Yeni Bölüm 23 Mart Atv Tek Parça İzle!...Atv'de yayınlanan Aldatmak dizisi yepyeni bölümleriyle izleyicilerle buluşuyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve konusuyla izleyicileri ekran başına kilitleyecek olan Aldatmak dizisi merak konusu oldu. Aldatmak her hafta Perşembe günü akşam saat 20.00'de Atv'de...

Aldatmak 23.Bölüm Yeni Bölüm 23 Mart Atv Tek Parça İzlemek İçin Tıklayınız...

Güzide Yenersoy, 30 yıllık kocası ve iki çocuğuyla birlikte dışarıdan bakıldığında herkese örnek olacak bir aileye sahip saygıdeğer bir aile mahkemesi hâkimidir. Eşi Tarık kendi hukuk bürosu olan tecrübeli ve başarılı bir avukattır. Oğlu Ozan, bir inşaat firmasında mühendis olarak çalışmakta, kızı Oylum ise annesinin ısrarıyla girdiği tıp fakültesine devam etmektedir.

Yeşim, Yaptığı Kötülüklerin Bedelini Ödüyor

Dışarıdan kusursuz görünen Yenersoy Ailesi'nin hayatında her şey yolunda ilerlerken sevgi ve güven üzerine kurulu hayatlarının ardında bambaşka sırlar olduğu ortaya çıkar ve madalyonun öteki yüzü Güzide için bambaşka mücadelelere, eski defterlerin gün yüzüne çıkmasına ve öngörülmesi zor yeniliklere yol açar.Çok sevdiği ve hayatını adadığı ailesinin her bir ferdi Güzide'ye yalan söylemektedir. Güzide, Oylum'un ne pahasına olursa olsun hayallerinin peşinden gitme kararından, iş hayatında bir türlü dikiş tutturamayan Ozan'ın kolay yoldan köşeyi dönme planlarından ve en önemlisi, otuz yıllık kocası Tarık'ın beş yıldır ikinci bir ailesi olduğundan habersizdir.

Sezai'nin Yokluğu Güzide'yi Endişelendiriyor 

Aldatmak 23.Bölüm Yeni Bölüm 23 Mart Atv Tek Parça İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu