Al Sancak 5.Bölüm Yeni Bölüm 2 Mart Tek Parça İzle!

Al Sancak 5.Bölüm Yeni Bölüm 2 Mart Tek Parça İzle!...Trt1'de yayınlanan Al Sancak yepyeni bölümleriyle izleyicilerle buluşuyor. Herkesin ilgisini ve beğenisini kazanan Al Sancak dizisi heyecan verici sahneleri ve güçlü oyuncu kadrosuyla herkesi ekran başına kilitliyor. Al Sancak yeni bölümleriyle her hafta Perşembe akşamı saat 20.00'de Trt1'de...

Al Sancak 5.Bölüm Yeni Bölüm 2 Mart Tek Parça İzlemek İçin Tıklayınız...

Enerji krizi, açlık ve terör gibi sorunlarla boğuşan dünya için başlayan yeni sürecin adı kaostur. Bu karanlık tablo içinde yüzüncü yılını idrak eden Türkiye Cumhuriyeti için sınırlarını korumak ve sınır ötesinde var olmak vazgeçilmez hale gelir. Milli Teknoloji hamlesini gerçekleştiren Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), yeni döneme uygun çok daha etkin güvenlik stratejileri üretir. Bu doğrultuda TSK; özel kuvvetler bünyesinde yurt içi ve yurt dışında nokta atışı operasyonlar icra eden seçkin timler oluşturur. Bu timlerden biri de Pençe Timi’dir.

“Benim için değerlisin...”

Pençe Timi, Türkiye’ye yönelen tehditleri yok etmekle kalmaz; “Barışın güvercini, savaşın kartalı” olarak caydırıcılığıyla her alanda Türkiye’nin elini güçlendirir.Ülkesinin ve insanlığın selameti adına dünyanın farklı coğrafyalarında fedakarca mücadele eder. Al Sancak, uğruna gece gündüz demeden ateşin içine atılmaktan asla geri durmaz.Birbirine son derece bağlı olan Pençe Timi, takdir edilmeyi beklemeden ödülde en sonda, görevde ise en başta durur.

Nadia'nın Geçmişi

Al Sancak 5.Bölüm Yeni Bölüm 2 Mart Tek Parça İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu