Akrep 26.Bölüm Yeni Bölüm Fragman!

Akrep 26.Bölüm Yeni Bölüm Fragman!...Star Tv'nin sevilen dizisi Akrep 10 Haziran Perşembe yeni bölümüyle izleyicileriyle buluştu. Herkesin beğenisini kazanan Akrep dizisi izleyicileri ekrana kilitleyecek. Akrep dizisinde 26.Bölümde neler olacak? Merakla beklenen Akrep dizisi 17 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00 de Star Tv'de...

Akrep 26.Bölüm Yeni Bölüm Fragman yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda yer alacaktır...

Perihan (Demet Akbağ) kırk yıl önce kızını terk edip, zengin bir adamla evlenmiştir. Güzel bir hayata kaçarken arkasında bıraktığı kızı Ferda (Evrim Alasya) yıllar sonra Perihan’ı bulur. Buluşmaları kucaklaşmaya değil büyük bir savaşa sebep olur.

Duru İçin Umut Kalmadı!

Cinayet gecesinin yegane tanığına ulaşmaya başaran ancak adamın ölümüne engel olamayan Perihan büyük bir hayal kırılığı yaşarken; Ferda yaptığı itirafla annesini şoke eder. Hacer ise izlediği görüntülerin ardından Berna’yı Ferda’nın öldürdüğünden emin olarak polise ifade vermeye karar verir. Ameliyatının ardından sağlığına kavuşan İpek’le Şahin arasında sürpriz bir gelişme yaşanırken, babası ve teyzesinin ilişkisini öğrenen Duru ise Aras’la ilgili kritik bir kararın eşiğine gelir.

Akrep 26.Bölüm Yeni Bölüm Fragman!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu