Akıncı Son Bölüm Tek Parça 17 Nisan Cuma İzle!

Akıncı Son Bölüm Tek Parça 17 Nisan Cuma İzle!....Atv ekranlarında yayınlanacak olan Akıncı yeni bölümüyle bu akşam Atv ekranlarında seyircilerle buluşuyor. İlginç bir konusu olan Akıncı izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Akıncı 17.Bölümde neler olacak? Akıncı 17.Bölümüyle 23 Nisan 2021 Cuma akşamı saat 20.00 de Atv'de...

Akıncı 17.Bölüm Yeni Bölüm Atv İzlemek İçin Tıklayınız...

Akıncı, televizyonlarda yayınlanacak ilk yerli süper kahraman dizilerinden biri olmasıyla baya merak ve heyecan uyandırıyor. Akıncı dizisi, Akıncı Fatih adında bir süper kahramanın öyküsünü anlatıyor. Kendisini "Sultanım'ın Şehri" dediği İstanbul'a adayan Akıncı Fatih, İstanbul'u korumayı amaç edinmiş bir süper kahramanın hikayesi.

Disketteki bilgilere ulaşabilecek mi?

Suç dünyasına karşı amansız bir mücadele yürüten Akıncı, terör örgütlerine İstanbul’da yapılacak silah teslimatını haber aldığında bu duruma müdahale etmek ister. Orhan, topladığı istihbaratla ona bu ‘bıçak sırtı’ operasyonda yardımcı olur. Üç yıldır Akıncı ile ilgili yaptığı haberlerle tanınan ve onun gerçek kimliğine ulaşmaya çalışan gazeteci Nergis Emiroğlu da hem haberin hem de Akıncı’nın peşindedir.

Akıncı Son Bölüm Tek Parça 17 Nisan Cuma İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu