93 Yaşındaki Duayen Gazeteciden Erdoğan'a Dua

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Av. Dr. Veli Böke'nin ziyaret ettiği, Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde ilk yerel gazeteyi çıkaran 66 yıllık duayen gazeteci Mehmet Göçer'den Erdoğan'a övgü ve dua

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Av. Dr. Veli Böke Kahramanmaraş'ta Elbistan'ın Sesi Gazetesi Kurucusu ve sahibi, 93 yaşındaki gazeteci Mehmet Göçer'i ziyaret etti. Göçer, Başkan Erdoğan hakkında övgü dolu sözler sarf etti.

Göçer Başkan Erdoğan için 'Adam gibi adam! Allah ömrümüzden alsın ona versin'' ifadelerini kullandı.

GÖÇER: ERDOĞAN GELDİ, TÜRKİYE BÜYÜK BİR DÖNÜŞ YAPTI

Geçmiş hükümet dönemlerinden örnekler veren 66 yıllık duayen gazeteci Göçer, ''Türkiye, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın idaresine  geçince başka Türkiye olmuş gibi bir dönüş yaptı. Kalkınma hamleleri başlattı. 20 bin kilometreyi aşkın yollar yapıldı.  Yüzlerce tünel kazıldı, yollar kısaldı. Yaptıklarını anlatırsam dakikalar yetmez. Kitap yazmam lazım. Bunu ben değil Türkiye biliyor. Biz Erdoğan'a her namazın arkasından dua ediyoruz. Çünkü adam gibi adamdır. 93 yaşındayım, bugünleri eski günlerle değerlendirirsek en bahtiyar insanım. Allah ömrümüzden alsın onun ömrüne koysun. Adam gibi adam Tayyip Erdoğan'ın gölgesini üzerimizden eksik etmesin.'' dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu