8 - 14 Kasım Haftalık Burç Yorumları Hande Kazanova ile Astroloji

8 - 14 Kasım Haftalık Burç Yorumları Hande Kazanova ile Astroloji...Hande Kazanova ile Astroloji'de haftalık burç yorumları ele alınıyor. 8 - 14 Kasım burç yorumları neler? Merakla beklediğiniz haftalık burç yorumları sizlerle...

İLETİŞİM VE GİRİŞİMLERE DİKKAT! - 8 - 14 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta işlerimiz, mesleğimiz ele alınması gereken konular önemli olurken, tüm hafta boyunca iletişimimize, ticari girişimlerimize, alışverişlerimize dikkat edelim. Sinirli ve gergin etkiler altında olabilir, işlerin olumsuz yönlerine odaklanabiliriz.

Mars- Satürn karesi devrede olurken, sağlığımız ve girişimlerimizde zorlanabiliriz. Askeri alanda sorunlar karşımıza gelebilir. Salgın, mikrobik ve ateşli hastalıklarda artış, toprak kayması, deprem, tarım ve ticaret alanında olumsuzluklar altında olabiliriz. Yangınlar öne çıkabilir. Uranüs etkisiyle devreye giren Yeniay’ın etkilerini net görebiliriz. Yolculuklarda sorunlar, öğretmen, eğitmen, avukat ve gazetecilerin hayatında zorlanmalar görülebilir.

Cuma günü devreye giren Güneş- Neptün olumlu açısıyla, başkalarına yardım etmek isteyebilir, kendimiz dışında zor durumda olanlara uzanabiliriz. Üretmeye, hayal etmeye devam. Olumsuzluklar karşısında yılmayıp işlerini gayretle ele alanlar bu hafta başarılı olabilir.

8 - 14 Kasım Haftalık Burç Yorumları Hande Kazanova ile Astroloji

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu