5 Eylül - 11 Eylül Haftalık Burç Yorumları Hande Kazanova ile Astroloji

5 Eylül - 11 Eylül Haftalık Burç Yorumları Hande Kazanova ile Astroloji... Hande Kazanova ile Astroloji'de haftalık burç yorumları ele alınıyor. 5 Eylül - 11 Eylül burç yorumları neler? Merakla beklediğiniz haftalık burç yorumları sizlerle...

Bu hafta Pazartesi günü Venüs Başak burcuna geçiyor! İlişkilerde üretmeyi, pratik ve verimli olmayı seveceğiz! Çalışmaktan mutluluk duyabiliriz! Mantıklı yaklaşımlar öne çıkarken ilişkilerde her şeyin mükemmelini ve en iyisini isteyebiliriz!

Cumartesi günü Merkür Terazi burcunda gerilemeye başlıyor! Eşitlik, denge, uyum ve ahenkte zorlanmalar oluşabilir!

Adalet, politika, haklar, hukuki konular, sosyal ilişkiler, özel ilişkilerimiz, ortaklıklar ve iş birliklerinde iletişim sorunlarına açık bir dönem başlıyor!

Sanat, sanatçılar, moda, kozmetik, tasarım, dekorasyon, mimari alanlarda işlerimiz varsa anlaşmalarda dikkatli olalım! Arabuluculuk işlerinde görev yapanlar bu dönem zorlanabilirler! Aynı gün Balık burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor!

Ruhsal şifalanmanın devrede olacağı bu Dolunayda şefkat, merhamet öne çıkarken kararsızlık, belirsizlik, fedakarlıklar görünür olabilir!

Anlatacaklarım daha bitmedi!

YENİ İŞ FIRSATLARI!

Bu hafta Ağustos ayını uğurluyoruz!

Eylül ayına girerken seyahat, eğitim, öğrenim alanları aktif olurken çeşitli iş ve girişim fırsatları yüzümüzü güldürebilir!

Bu hafta çeşitli fırsatlarla karşılaşacağız ama tutamayacağımız sözler altına girmeyelim! Abartıdan uzak duran, değişimleri hayatına katan, sorumlulukları finalize eden herkes bu haftadan faydalanabilir!

DAHA FAZLASI İÇİN VİDEOYU İZLEYEBİLİRSİNİZ

5 Eylül - 11 Eylül Haftalık Burç Yorumları Hande Kazanova ile Astroloji

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu