30 Kasım Pazartesi Mutfağım Şahane İzle!

Türkiye'mizin her köşesini gezerek her bir yerinden, her bir kültüründen ekranlara bir şeyler taşıyan program olan Mutfağım Şahane programı Kanal 7 ekranlarında sizlerle buluşmaya devam ediyor. Kanal 7 ekranlarında sizlerle buluşan Mutfağım Şahane programı hafta içi her gün saatler 14:15 olduğunda sizlerle buluşmaya devam ediyor.

Kanal 7 ekranlarının sevilen ikilisi Özlem Tunca ve Yasin Esirgenç, Mutfağım Şahane programında bu bölüm Muğla'nın birbirinden güzel lezzetlerini ekrana taşıdı.

Yıllardır yaptıkları programlarla izleyicinin beğenisini kazanan Özlem Tunca ve Yasin Esirgenç, Mutfağım Şahane ile ekranlardaki yerini alacak. Balıkesir’in höşmerimi, Kayseri’nin mantısı, Trabzon’un muhlaması… Karavanlarıyla Türkiye’yi adım adım gezen Mutfağım Şahane ekibi, yöresel lezzetleri, yöre insanlarının uygulamalı anlatımıyla izleyiciye aktaracak.

Yasin Esirgenç ile Özlem Tunca’nın içten ve samimi sunumu, Türkiye’nin sıcak insanlarının misafirperverliğiyle Mutfağım Şahane’de yeni lezzetlere yelken açılacak.

Karavanlarıyla yurdun güzel manzaralarını yerinde gören Mutfağım Şahane ekibi lezzetli yemeklerle sofraları, benzersiz görüntülerle de ruhları şenlendirecek.

Mutfağım Şahane Yeni Bölümü İzlemek İçin Tıklayınız

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu