25 - 31 Ekim Haftalık Burç Yorumları Hande Kazanova ile Astroloji

25 - 31 Ekim Haftalık Burç Yorumları Hande Kazanova ile Astroloji...Hande Kazanova ile Astroloji'de haftalık burç yorumları ele alınıyor. 25-31 Ekim burç yorumları neler? Merakla beklediğiniz haftalık burç yorumları sizlerle...

KANTARIN TOPUZUNU KAÇIRMA! - 25 -31 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta ritmimiz yine hızlı! 25-28 Ekim arası Ay ve Venüs sınır dışı hareket edecek! Duygu iniş çıkışlarımız yüksek olabilir! Alışkanlıklarımızın dışına çıkabilir, özgürleşme isteğiyle dolu olabiliriz! Seçimlerimiz ve hareketlerimizle etrafımızdakileri şaşırtabiliriz! Özel ilişkilerimize ve ekonomimize odaklı olacağız!

İlişkilerde yaşanacak hayal kırıklıkları, olumsuzluklar olayları abartmamıza neden olabilir! Perşembe ve cuma günleri haksızlıklara dikkat edelim! Kantarın topuzunu kaçırmayalım! Cumartesi günü Mars Akrep burcuna geçiyor! Para hesapları, ödeşmeler, faiz oranları, krediler, vergilerle ilgili konu ve alanlar, miras işleri, nafaka konularında savaşkan, tutkulu ve stratejik adımlar devreye giriyor! Rekabetin iyice artacağı bu dönem sinsi planlarla, öfke sorunlarıyla ve dürtülerimizle yolumuzda ilerleyebiliriz!

25 - 31 Ekim Haftalık Burç Yorumları Hande Kazanova ile Astroloji

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu