22 Eylül Perşembe Reyting Sonuçları Duy Beni Gelsin Hayat Mahkum Aldatmak Hangisi Daha Çok İzlendi?

22 Eylül Perşembe Reyting Sonuçları Duy Beni Gelsin Hayat Mahkum Aldatmak Hangisi Daha Çok İzlendi?.... TV'lerde diziler reyting yarışında hız kesmeden koşturmaya devam ediyor. Bir yandan yeni sezona başlayan diziler ekranlara gelirken, diğer yandan da yeni diziler başlıyor. 22 Eylül Perşembe gününde de birbirinden iddialı diziler izleyici ile buluştu. Peki hangi dizi reytinglerde kaçıncı sırada yer aldı?

Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Gelsin Hayat 10.bölümü ile ekranlara geldi. Her hafta perşembe günü en çok izlenen dizi olmayı başaran Gelsin Hayat'ın bu hafta kaçıncı olacağı merakla bekleniyor.

Diğer yandan Star TV'nin dizisi Duy Beni bu hafta 12.bölümü ile izleyici karşısına geçti. Dikkat çeken sahneleri ve çok konuşulan anları ile Duy Beni son zamanlarda reyting kaybı yaşamıştı. Peki bu hafta kaçıncı olacak?

Fox TV'de Mahkum yeni sezona geçen hafta başlamıştı. Bu hafta da 26.bölümü ile ekranlara gelen Mahkum'un reyting sıralamasındaki yeri merak ediliyor.

ATV'nin yeni dizisi Aldatmak ilk bölümü ile 22 Eylül akşamında ekranlara geldi. Tanıtımları ile adından söz ettiren dizinin reytinglerdeki durumu ne olacak?

Heyecanın giderek arttığı MasterChef'te eleme adayları belli olmaya devam ediyor. Hemen hemen her gün reytinglerde ilk sırada yer alan MasterChef'in bugün de üst sırada olması bekleniyor.

22 EYLÜL PERŞEMBE REYTİNG SONUÇLARI:

GEÇEN HAFTAKİ REYTİNG SONUÇLARI:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu